نوبت دهی اینترنتی
  • 1403/08/24 - 08:15
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدید کنندگان: 13
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
بیمارستان کودکان شهید فهمیده

هفته جهانی آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال

هفته جهانی آگاهی بخشی در خصوص داروهای آنتی میکروبیال (شامل آنتی بیوتیک ها، ضد ویروس ها، ضد قارچ ها و ضد تک یاخته ها) یک کمپین جهانی است که از سال 2015 در روزهای 18 تا 24 نوامبر (از 28 آبان تا 4 آذرماه ) هر ساله برگزار می شود

341089.mp3 هفته جهانی آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کودکان شهید فهمیده

هفته جهانی آگاهی بخشی در خصوص داروهای آنتی میکروبیال (شامل آنتی بیوتیک ها، ضد ویروس ها، ضد قارچ ها و ضد تک یاخته ها) یک کمپین جهانی است که از سال 2015 در روزهای 18 تا 24 نوامبر (از 28 آبان تا 4 آذرماه ) هر ساله برگزار می شود و هدف آن افزایش آگاهی در مورد مقاومت به داروهای ضد میکروبی در سراسر جهان و جذب بهترین راهکارها در بین عموم مردم، کارکنان بهداشتی و سیاست گذاران برای جلوگیری از ظهور و گسترش بیشتر عفونت های مقاوم به دارو است.
 باید توجه داشت که مقاومت آنتی بیوتیکی امروزه یکی از بزرگترین تهدیدها برای سلامت، امنیت غذایی و توسعه جهانی است که می تواند هر فردی را در هر سنی و در هر کشوری تحت تاثیر قرار دهد.
مقاومت آنتی بیوتیکی منجر به بستری طولانی تر در بیمارستان، افزایش هزینه های درمانی بیمارستانی و افزایش مرگ و میر می شود؛ به همین دلیل جهان نیاز فوری به تغییر روش تجویز و استفاده از آنتی بیوتیک دارد. هدف برنامه جهانی آگاهی بخشی در خصوص مقاومت به آنتی میکروبیال ها، تضمین پیشگیری و درمان بیماری های عفونی با داروهای ایمن و موثر است و دارای 5 هدف استراتژیک بهبود آگاهی در خصوص مقاومت به آنتی میکروبیال ها، افزایش مطالعات و نظارت در خصوص مقاومت به آنتی میکروبیال ها، پیشگیری و کاهش بروز عفونت، استفاده بهینه از داروهای آنتی میکروبیال و اطمینان از سرمایه گذاری پایدار برای مقابله با مقاومت به آنتی میکروبیال ها است.

نخستین آنتی بیوتیک توسط الکساندر فلمینگ در 1928  کشف شد و او دریافت که قارچ پنیسیلیوم میکروبهای بیماریزا را نابود میکند. کشف پنی سیلین موفقیتی اساسی در درمان بیماریهای عفونی محسوب شده و هنوز سالیانه جان هزاران انسان را از مرگ نجات میدهد. متاسفانه توانایی و اثر بخشی این دارو بعلت توانایی میکروبها  برای تطابق و مقاومت در برابر این دارو در حال از دست رفتن است. به همین دلیل درمان بیماری های عفونی روز به روز سخت تر از گذشته شده است.

فلمینگ در 1945 نگران شکل گیری مقاومت میکربی بود:

   « بزرگترین نگرانی در درمان خودسرانه پنی سیلین، مصرف مقادیر اندک داروست به نحوی که بجای از بین بردن بیماری منجر به بروز سویه های مقاوم میکروب که دارای توانایی انتقال به سایر افراد میباشد هست. این موضوع باعث شکل گیری مواردی از عفونت ریوی یا سپتی سمی غیر قابل  درمان می شود.»

  • گروه اخبار :
  • کد خبر : 341089
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

ویدیوها

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings