• برنامه كلينيك

روز اندیشیدن به ذهن است. روز تفکر در روان است
روز به چالش کشیدن پیچیده ترین بعد انسان یعنی ذهن و روان انسان است
امروز روز نگاهی عمیق به بازیهای کودکانه است
روز سوال پرسیدن بابت چرایی رفتار خشن انسان است.
 امروز روز اتاقی ساکت با صندلی که هزاران نفر رنجهایی سخت زندگیشان را برآن اشک ریخته اند. اتاقی که امن و خلوت گاه فردی پذیرنده است. کسی که فارغ از خود، به آرامش انسان می اندیشد
9 اردیبهشت روز جهانی روانشناس است و در سراسر جهان مراسم هایی در راستای معرفی هر چه بهتر این شاخه از علم برگزار می شود. روانشناسی با دانش‌های عصب شناسی، جامعه شناسی، فلسفه هم مرز است.
روان شناسی علمی است که به بررسی علمی رفتار و فرآیندهای ذهنی می‌پردازد
. منظور از «رفتار» در روان شناسی، آن دسته از فعالیت‌های جاندار است که بوسیله یک جاندار دیگر یا با دستگاه‌های آزمایشگاهی قابل مشاهده است. و منظور از «فرآیندهای ذهنی» یعنی آن دسته از فعالیت‌های جاندار که قابل مشاهده مستقیم نیست، ولی می‌توان آن را از روی آثارش در رفتار فرد استنباط کرد.

دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر