• برنامه كلينيك
  • راهنماي مراجعين

راهنما

تاريخچه

تکریم و معارفه مدیرعامل بیمارستان کودکان شهید فهمیده مراسم تکریم مدیرعامل پیشین مرکز و معارفه مدیرعامل جدید بیمارستان شهید فهمیده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۷ |
مراسم تکریم دکترفهیمه جهانفر مدیرعامل پیشین مرکز و معارفه دکترناصرعباسی دزفولی مدیرعامل جدید بیمارستان کودکان شهید فهمیده با حضور دکترکوهپایه زاده ریاست محترم دانشگاه و دکتر توکلی معاونت محترم درمان دانشگاه و جمعی از همکاران مرکز مورخ 7 اردیبهشت در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز:درابتدای این مراسم دکتر کوهپایه زاده ضمن تمجید از دست آوردها و تلاش دکتر جهانفر مدیرعامل پیشین مرکز، تشکر و قدردانی کرد همچنین از حسن سوابق دکتر ناصر عباسی دزفولی مدیرعامل جدید مجموعه و تجربه ایشان در راهبرد مدیریتی برای ایجاد تحرک همراه با رویکرد جدید آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه دکتر توکلی عنوان کرد: توجه به اخلاقیات یکی از مسائل مهم در امر درمان است که دکتر جهانفر توجه ویژه ایی به این مورد داشتند و این موضوع از عملکرد و حل و فصل مسائل بیمارستان و حفظ آرامش مجموعه مشهود می باشد.
دکتر فهیمه جهانفر در ادامه بیان کرد: سال 97 با چالش هایی مواجه بودیم از جمله چالش بیمارستان های مستقل و در ارتباط با مدیریت نیروی انسانی،درآمدزایی، که با همکاری مجموعه و تلاش پرسنل دلسوز مرکز جهت ارائه بهتر خدمات به بیماران می باشد.
دکتر ناصر عباسی دزفولی در ادامه از حسن اعتماد ریاست دانشگاه تشکر کرد و ارائه خدمات با کیفیت به بیماران و توجه به پیشگیری قبل از درمان و تمرکز به پژوهش در جهت پرورش نسل سالم و بارور در جامعه را مورد تاکید قرار داد.
در پایان دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه با اهدای تقدیرنامه از زحمات دکتر جهانفر مدیرعامل پیشین مرکز تشکر کرد و با اهدای ابلاغ جدید دکتر ناصر عباسی دزفولی حکم ریاست مرکز را به ایشان اعطا کرد.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر