بازدید دکتر ناصری پور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان کودکان شهید فهمیده بازدید دکتر ناصری پور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
دکتر ناصری پور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و جمعی از هیئت همراه در یازدهم مهرماه از بیمارستان کودکان شهید فهمیده بازدید نمودند.
دکتر ناصری پور و دکتر جان بابایی از بخش های مختلف درمانی،اورژانس، اطفال 1 و2 ،نوزادان بازدید کردند و با دکتر فهیمه جهانفر مدیرعامل بیمارستان در خصوص توسعه و گسترش بخش های بیمارستان و همچنین تجهیزات مورد نیاز این مرکز صحبت کردند. در پایان بازدید،دکتر ناصری پور از زحمات پرسنل در رابطه با رضایتمندی بالای بیماران این مرکز قدردانی کرد.

عکس و خبر: روابط عمومی بیمارستان

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر