جلسه تکریم و معارفه مدیر داروخانه بیمارستان شهید فهمیده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
جلسه تکریم و معارفه مدیر داروخانه بیمارستان شهید فهمیده با حضور دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد روز دوشنبه سی و یک اردیبهشت 1397 برگزار شد.
روابط عمومی بیمارستان شهید فهمیده: جلسه تکریم دکتر سینا یزدانی مدیر پیشین داروخانه و معارفه دکتر ریحانه علی نژاد  مدیر جدید داروخانه بیمارستان با حضور دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد و دکتر فهیمه جهانفر مدیرعامل بیمارستان شهید فهمیده روز دوشنبه سی و یکم اردیبهشت 1397 برگزار گردید.
در این جلسه دکتر فتحی از زحمات و تلاش دکتر سینا یزدانی به عنوان نیروی با مسئولیت و از مدیریت هوشمندانه وی سپاسگزاری و آرزوی توفیق روزافزون برای ایشان نمود.
وی همچنین از دکتر ریحانه علی نژاد و قبول مسئولیت به عنوان مدیری با تجربه در این زمینه تشکر و ضمن تاکید به ادامه راه دکتر سینا یزدانی برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه دکتر فهیمه جهانفر مدیرعامل بیمارستان شهید فهمیده از زحمات دکتر سینا یزدانی تشکر و آرزوی به روزی و سلامتی کرد و در پایان با اهدای هدیه ای از ایشان قدردانی به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 457 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر