بازدید نوروزی بازدید نوروزی دکتر شفائی خانقاه از بیمارستان شهید فهمیده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۵ |
درسومین  روز از آغاز بهار دکتر شفائی خانقاه معاون  دانشجویی فرهنگی دانشگاه و دکتر نژاد جواد مدیر درمان از بیمارستان کودکان شهید فهمیده بازدید نمودند.
دکتر شفائی خانقاه معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه  و  دکتر نژاد جواد مدیر درمان سوم فروردین از بیمارستان کودکان شهید فهمیده بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید ریاست بیمارستان دکتر فهیمه جهانفر به همراه سوپروایزر کشیک علی محمدی نیز حضور داشتند،در ابتدا از بخش اورژانس و سپس بخش بستری بازدید به عمل آمد.
لازم به ذکر است تمامی بخش های کلینیک و پاراکلینیکی این مرکز آماده ارائه خدمات 24 ساعته به بیماران و مراجعه کنندگان می باشد.

روابط عمومی بیمارستان شهید فهمیده

دفعات مشاهده: 301 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر